Четвер, 28.03.2024, 10:33  Мій профіль | Вихід | Вхід | RSS 

Комунальна організація "Шосткинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5 Шосткинської міської ради Сумської області"

Україна
Меню сайту
Категорії розділу
Новини [79]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 510
Святкуємо

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Січень » 29 » Тиждень здоров'я
20:53
Тиждень здоров'я

У кожної людини є в житті свої цінності, пріоритети; одним вона надає більше значення, другим – менше, проте найкоштовніше для кожного з нас – здоров'я, і серед усіх людських скарбів воно найцінніше. Саме з метою пропаганди здорового способу життя у Шосткинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 5 з 02.12.2013р. по 06.12.2013р. пройшов «Тиждень здоров'я», який складався з низки цікавих заходів.

В учнів 7-Б класу назавжди закарбується в пам'яті заняття-тренінг «Молодь проти СНІДу», яке провели практичний психолог та педагог-організатор школи . Під час занять діти почерпнули для себе багато інформації, яка буде їм корисною протягом усього життя.

Цього ж дня шкільна малеча також не залишалася поза увагою. Із захопленням вони взяли участь у конкурсі малюнків «Мій власний вибір на користь здоров'я». Старалися всі, неможливо було не відмітити учні в 6-А та  6-Б класів, які були найактивнішими.

У середу сумісно з радою учнівської молоді проходили міні лекції для різних вікових груп учнів «Збережи своє здоров'я». У цей же день початкові класи продемонстрували майстерність у конкурсі фізкультурних пауз. Найкраще підготувалися учні З-А класу, вони й посіли І місце.  

Проте найцікавішими були спортивні змагання серед учнів 9-х класів з міні-футболу. Слід зазначити, що класи були, дійсно, дружними, у кожного в очах горів вогник перемоги, усі ввійшли в азарт. А команди вболівальників не покидали надії на те, що саме їх клас переможе, але в запеклій боротьбі учні 9-В класу посіли І місце.

У шкільному вестибулі ( біля учительської) проходив конкурс плакатів серед учнів 5-11 класів «Приєднуйся до нас!Ми проти СНІДу!».

 Усім добре відомо, що від здоров'я одного залежить здоров'я усіх, тому для шкільного коллективу нашої школи педагог-організатор Самусенко Т.М, разом із членами РУМ провела перегляд відеороликів«Здорова школа – у здоров'ї кожного», на якій наголосила про важливість нашого самопочуття.

Метою проведення тижня здоров'я у нашій школі було поглибити знання дітей про здоров’я, здоровий спосіб життя, фактори, що впливають на здоров’я, розширити поняття про те, що від здоров’я дітей залежить здоров’я нації, а значить благополуччя і добробут України, її майбутнє; розвивати бажання вести активний спосіб життя, берегти і змінювати здоров’я, прищеплювати інтерес до занять фізкультурою і спортом, виховувати хороші звички, які допоможуть зміцнювати здоров’я.

Протягом тижня класними керівниками проводились виховні години: «Про здоров'я дбаємо – дужими зростаємо!», «Наше здоров'я у наших руках» і т.д.

Усі ці заходи були проведені для того, щоб учні знали і пам'ятали, що наше здоров'я у наших руках.

Категорія: Новини | Переглядів: 664 | Додав: ДМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Наші партнери
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода в Шостці
Архів записів
Форма входу

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz